Ingeborg

Nordmark Gard ønsker å være bidragsyter og sponsor til gode prosjekter:
Vi sponser Ingeborg med sin idrett, les gjerne mere om Ingeborg, hennes Idrett og kurs virksomhet her:

Mitt navn er Ingeborg Steinnes Ivesdal og jeg er 26 år gammel. I mange år har jeg drevet aktivt med hest og er medlem i Villingur islandshestforening. Jeg bor og jobber for tiden i Forsand Kommune som sykepleier i nattevaktstilling . Dette gir meg tid på dagen til å drive med min idrett som er gangartsridning på islandshest.

I 2010 tok jeg B-instruktørutdannelsen i regi av Norsk islandshestforening. Siden den gang har jeg jobbet som berider og instruktør på Fossanmoen islandshestsenter, men i 2013 bestemte jeg meg for å starte for meg selv og opprettet mitt eget foretak ISIHEST. Jeg reiser rundt i Rogaland og holder ridekurs i form av helgekurs og enkelttimer der det kommer deltakere i alle aldre og nivå med egen hest. I tillegg tar jeg også imot hester for innridning eller trening på Forsand.

2014 har jeg hatt en flott sesong med en av mine to hester 7 år gamle Stali fra Fossanmoen. Vi har deltatt på flere Worldranking stevner i sommer med gode resultater i 4-gang og T2 og endte opp med en 3 plass og 8 plass på NM. Dette gav oss dermed en plass på landslaget og jeg fikk sjansen til å være med på Nordisk mesterskap i Herning i august. I Herning var det hard konkurranse og vi endte opp med en 15 plass og en delt 18 plass. Å få være med på dette mesterskapet gav mersmak så nå skal vi trene hardt frem mot WM sommeren 2015.

Ring eller send meg gjerne en melding dersom kurs er innteresangt:
tlf:948 42 187
e post: ingeborg.ivesdal@gmail.com